SÜPER KAZANÇ KAPINIZ


YEPYENİ MODELLERLE KAZANCINIZI ARTTIRIN

Islak Hamburger- Bardakta Mısır

Islak Hamburger- Bardakta Mısır
Islak Hamburger -Bardakta Mısır

Dondurmalı İrmik Helvası Standı

Dondurmalı İrmik Helvası Standı

Yeni Kiosklarımız

Yeni Kiosklarımız

SATIŞ ARABALARI İLE BOL KAZANÇLAR

Konsepti ve tescili tarafımıza ait olan modern ve şık görünümlü satış arabaları ile bol ve bereketli kazancın keyfine varın. Özel tasarım dış görünümü ve göşterişli aydınlatmasıyla müşteri yoğunluğu olan her yerde ilgi çeken dizaynı ile beğeni toplayan satış arabalarımız sizleri bol kazanca davet ediyor.



MAKARNA VE PİLAV SATIŞ ARABASI

Lokantanızı yanınızda taşıyın. Kalabalık insan trafiğinin olduğu her yerde atıştırmalık sağlıklı ve hijyenik soslu makarna ve tavuklu pilav satarak kazanç sağlayın. Üretimini yaptığımız yeni ürünümüz olan satış arabaları ile her yerde satış yaparak kazanç sağlayabileceğiniz bir konsept sunuyoruz.Dinlendirme ve sosluk bölümleri ile tam donanımlı bir satış aracı.




SICAK SİMİT VE BÖREK SATIŞ ARABASI

Şık ve modern görünümleri ile müşterilerinize sağlıklı ve hijyenik ortamda satış ayrıcalığı tanıyan modellerimizle daha çok kazanın.

İsteğe bağlı ısıtmalı ve aydınlatmalı veya ısıtmasız modellerimizle insan trafiğinin yoğun olduğu ortamlarda simit ve börek satışı için dizayn edilen arabamız sizlere daha çok kazandırmak için bekliyor.



BARDAKTA MISIR SATIŞ ARABASI
ÇAĞIN YENİ TRENDİ BARDAKTA MISIR

Franchising firmalarına binlerce dolar ödemeden kendi işinizin patronu olun, hem de çok daha ucuza. Bardakta mısır satış arabamızla kendi işinizi kurun, hemen çalışmaya başlayın.



İŞTE BİR YENİLİK DAHA....


ÇUBUKTA PATATES SATIŞ ARABASI

Size lazım olan bir satış arabası ve bir de patates.
Patatesleri arabanın üzerinde mevcut olan özel aparat yardımıyla özel çubuğa takarak kesin ve kızartın. Taptaze ve orjinal görünümüyle, cips tadında yeni bir lezzet.
Karlılığı çok yüksek olan bu ürünün satışı için modern ve şık görünümlü satış arabamızla az sermayenizle yüksek kazancın keyfini sürün.




MİDYE SATIŞ ARABASI

Midyeler artık daha rahat. Temiz ve şık görünümlü bir ortamda müşterilerini bekleyen midyelerinizi sergileyebileceğiniz bir satış arabası.



MISIR PATLATMA SATIŞ ARABASI

Soğuk kış gecelerinin ve sinema salonlarının vazgeçilmezi patlamış mısır için yine şık ve modern görünümlü bir satış arabası.



PAMUK ŞEKER SATIŞ ARABASI

Çocukluğumuzun ve hep çocuk olanların eğlenceli dünyası pamuk şeker. Şimdi kalabalık mekanlara daha rahat ulaştırabilmeniz için satış arabası modeliyle sizleri bekliyor.



İRMİK HELVALI DONDURMA SATIŞ ARABASI

İrmik helvası ve dondurma.Biri kışın vazgeçilmezi sıcak tatlı. Biri yaz aylarının vazgeçilmezi bu gibi nefis dondurma. İkisi bir arada yepyeni bir lezzet olarak müşterilerinize sunulmaya hazır. Yeni bir trend yeni bir kazanç kapısı.




KESTANE KEBAP ARABASI

Her ne kadar Aydın ilimizin üretimde lider olduğu bir ürün olsa da Bursa'nın özellikle kestane şekeriyle yaptığı ünle Bursa'ya özgü bir değer olarak gözükse de evlerimizin kış aylarındaki vazgeçilmezi kestaneyi artık AVM'lerde ve sokaklarda da gönül rahatlığıyla tüketiciye sunabileceğiniz bir satış arabası.


KÖZDE - HAŞLAMA MISIR

Koçan süt mısırlarını hem odun kömürü ateşinde pişirerek satışa sunabileceğiniz hem de haşlama tenceremizde haşladığınız mısırları afiyetle tüketmeleri için müşterilerinize sunabileceğiniz konsept bir tasarım.




Değişik ölçü ve farklı ürün satışları için hazırlayabileceğimiz satış arabalarımız;
* SOSLU MAKARNA
* TAVUKLU PİLAV
* SICAK SİMİT VE BÖREK
* SICAK SALEP
* MISIR PATLATMA
* PAMUK ŞEKER
* KÜNEFE
* KESTANE KEBAB
* HAŞLAMA MISIR
* KÖZLEME MISIR
* KOKOREÇ
* KAR HELVASI- İCE SLUSH
* DONDURMA
VB. ÜRÜNLERİN SATIŞLARI İÇİN FARKLI AMAÇLARA HİZMET İÇİN HAZIRLANABİLMEKTEDİR.

SİZ DE KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN. KAZANÇ ARABALARINDAN BİRİNİ SİZ ALIN, İŞİNİZ DE SİZİNLE GELSİN.

ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ SATIŞ ARABALARINDA SATIŞ YAPILACAK ÜRÜNE GÖRE HAZIRLIK ÜNİTESİ VEYA SICAK VE SOĞUK SATIŞ BÖLÜMLERİ KOMPLE TASARLANARAK ÜRETİM YAPILIR.

SİZ SADECE SATACAK OLDUĞUNUZ ÜRÜNÜ BULUN, BİZ İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE HAZIRLAYALIM.

İRTİBAT :
0.555. 973 31 60

0.256. 244 05 67





Diğer ürünümüz olan ice sluh makinasını da incelemenizi öneririz.


Satış arabaları ile ilgili yeni sitemiz www.satisarabasi.com yapım aşamasındadır.